Vatten-76webb

Okej då, osminkade bilder var de

Opps, dålig blogguppdatering, sorry folks! Har haft så sjuukt mycket att göra så bloggandet blev lite lidande. Igår så gick jag upp rätt tidigt o drog till gymmet och tränade axlar utav helvete, men saaatan vilken pump jag fick på en gång i princip, kunde knappt fortsätta men man fick kriga på, och det känns idag vill jag lova. Ligger i rätt hårt med axlar nu med, tycker det är så sjukt fint med runda muskulösa axlar!
Sedan efter det gympasset så blev det att åka från Göteborg till Kristinehamn. Fan jag trodde jag skulle se översvämningar och shiet men här var det ju hellugnt! Allt vatten vart borta och det såg ut som ingenting hade hänt, drygt att missa allt det ju när det väl händer nått i den här lilla hålan ;)

Så fort vi kom till stan så drog man bort till mormor för att fira att hon fyllt år nyligen, så hela familjen var samlade, drack lite och käkade smörgåstårta, finfint och jättekul var det!
Därför var man allt lite trött imorse o seg o jävlig hela dagen så tog en vilodag från gymmet o passade på att fixa här hemma och greja lite. Har en del att fixa med då det kommer att ske stora förändringar i mitt liv nämligen framöver, de kommer hända grejerrrr ;) Men vad det är tänker jag inte dela med mej av än, you will see ;)


Eftersom jag får så mycket önskemål från folk som såååå gärna vill se mej osminkad hela tiden så tänkte jag vara generös att bjuda på lite såna bilder efter min dusch jag tog precis ;)
Eftersom jag inte tycker agtt jag är så jävla snygg osminkad så är det ni stackars jävlar med VIP som får se haha ;)

Etiketter: osminkad

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln