Vatten-76webb

Grym magövning

Fast man håller på att "bulka" så syns magrutorna lite fortfarande, känns bra! Skulle aldrig kunna finna mej i att bulka så jag blev fet alltså, vilken mardröm, skulle inte klara av att se mej själv i spegeln då. Har faktiskt börjat med ett kostschema som Dannefitness gjort åt mej och det känns riktigt bra, och ovant vill jag lova :D Har aldrig någonsin haft en kostschema så det är helt nytt för mej, men måste ju köra all in nu o bulka lite inför dieten som startar i september så man hinner bygga lite till innan dess förhoppningsvis. Jag tror nästan ja kommer ha det lättare för att dieta än bulka, är inte den som gillar att äta så mycket om jag ska va ärlig ;)Tänkte visa en av mina absoluta favoritövningar för mage, nämligen brutalbänken. Shit vad den tar! Det bästa är ifall man tränar med någon polare så kan man tävla mot varann om vem som klarar mest så man verkligen pushar sej till sitt absoluta max! 

Dagsformen på magen skall ni få med.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln