Vatten-76webb

MM Sports i Malmö

Stått o delat ut olika smaker av BCAA i MM Sports butiken i Malmö idag, riktigt kul! Jättekul att folk vågade sej fram o pratade lite också, många som är blyga annars o mejlar en efter o skriver att de inte vågat prata me mej hehe ;) Men jag lovar, jag är inte farlig, så det är bara att våga sej fram o tjata lite ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln