Vatten-76webb

MM Sports i Malmö

Stått o delat ut olika smaker av BCAA i MM Sports butiken i Malmö idag, riktigt kul! Jättekul att folk vågade sej fram o pratade lite också, många som är blyga annars o mejlar en efter o skriver att de inte vågat prata me mej hehe ;) Men jag lovar, jag är inte farlig, så det är bara att våga sej fram o tjata lite ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln