Vatten-76webb

MM Sports Jubileum i Malmö

Halloj allihop! Nu tänkte jag ta mej en liten datastund här efter man grejat med tvätt, bäddat rent och städat lite. Tänkte nämligen bjuda på lite bilder från Malmö i lördags! Det var jubileum i MM Sports butiken i Malmö så var där och delade ut smakprover av BCAA, riktigt kul var det! Det var kända atleter på plats, bra erbjudanden och sedan reppower också som var riktigt kul att kolla på. Jag vart nästan lite taggad på att prova på det ;) Men då behöver jag arbeta hårt på mina chins först, sen så får vi se ;)

Så här kommer lite blandade bilder därifrån :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln