Vatten-76webb

Mycket nytt nu!

Då sitter man i soffan med massa blonderingsfärg i hårbotten och avnjuter en whisky såhär på kvällskvisten, INGA fel ;) Har varit på introduktion på mitt nya jobb idag, spännande o kul att prova något nytt faktiskt. Väldigt trevligt folk på arbetsplatsen med vilket är ett riktigt stort plus!
Blir mycket nytt för mej nu, ny stad, nytt gym och nytt jobb. Kände verkligen tillslut att jag ville verkligen testa något nytt, man lever bara en gång så varför sitta o uggla o göra samma samma hela dagarna när man kan hitta på saker och utvecklas liksom.

Och påtal om nytt så inleder jag min första diet nästa vecka, ska bli sjukt spännande! Då blir det verkligen allvar och då kommer det verkligen kännas på riktigt att det snart är dags att stå på scenen i en riktigt blingad bikini ;) Jag bör nog ta tag i att öva på poseringen mer också, kör bara hård styrketräning varje dag nu så kanske borde öva mer på den biten också så det sitter.


Till att börja med får ni en bild på mitt sätt att laga mat ikväll ;) Kantarellstuvning till riktigt blodig rostbiff, potatis och grönsker blev det och lite dricka till det ;)Sedan tänkte jag visa hur kroppen ligger till just nu, precis innan min diet startar så man kan hålla sej lite uppdaterad över vad som sker.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln