Vatten-76webb

Helt sluuuut!

Nu är det allt läggdags efter en heldag på SM i Karlstad, är helt död o fötterna värker gött av att man stått upp hela dagen :D Stort grattis till alla atleter! Blev taggad som fan inför mina kommande tävlingar av att kolla på bikinifitness idag, fast jag kommer inte vara i NÄRHETEN så muskulösa som de idag, men men, sålänge jag inte kommer sist så kommer jag vara nljd ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln