Vatten-76webb

Alla VIP bilder/filmer samlade ;)

Det har blivit lite ändringar i bloggen, hemsidan som jag bloggar på har ändrat o grejat i sina inställningar (idiotiskt) som gjort att där mina VIP bilder/filmer tidigare har visats så är det bara en vit ruta i bloggen. Sjukt störande, I know MEN då har jag faktiskt tagit o gjort såhär istället, nämligen samlat ALLT VIP material som bilder/filmer och snaskiga avslöjanden på ett o samma ställe ;) Så då behöver ni som hellre vill se VIP bilder och filmer, och inte vill leta efter just dessa inläggen i bloggen, bara gå in på denna sidan så hittar ni allt hett material där ;)
 

http://sandrareiche.bizify.me/

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln