Vatten-76webb

Melanotan till vintern igen ;)

Usch nu känner man verkligen att hösten börjar komma på riktigt! Regnar o regnar och kallt börjar det bli, fan sommaren stannaaaaaa! Funderar på att göra en repris nu till vintern som jag körde förra året, att ladda upp ordentligt med melanotan från https://blibrunutansol.eu/ så jag blir som en pepparkaka emot den vita snön :D Såhär såg jag ut då ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln