Vatten-76webb

Börjat min diet! 

Jag har varit lite fåordig i bloggen på sistone va? Sorry för det, det ska det bli ändring på! Har nämligen inte mått helt hundra senaste veckan, har varit otroligt trött hela tiden, sovit massor och haft huvudvärk som satan och magkatarr som huggit i magen på mig. Ändå gången som känns bra på dagen är när jag är på gymmet, då har jag haft rätt bra energi ändå men annars har jag varit helt död. Borde egentligen göra en ordentlig jäkla hälsokontroll så de får besikta kroppen ordentligt, den här magkatarren har ju spökat o bråkat med mej under en satans lång tid nu och det är väl inte så bra kanske. Men men, vi får se ;)

Men kommer i alla fall att behandla min mage snällt nu framöver, för nu har jag nämligen börjat min diet! Älskar det redan :D Började igår och gillar verkligen att äta ren o bra mat, kyckling, ris och broccolli för hela slanten kan man säga ;) Jag tror dieten kommer att göra mej bra, regelbunden mat och bra mat. Gillar till o med detta med att väga maten, kommer bli helt torsk på detta hehe ;) Sen så kommer det ju bli härligt med ätardag på lördagar också kan jag tänka mej hehe. Ska bli spännande hur fort det komer hända grejer och när man börjar se något på kroppen, har ju aldiig dietat förut så är så nyfiken o allt är så spännande! Inte så himla långt kvar nu till Decembercupen heller, det kommer bli grymt! 

Får frågan av många ifall jag tror att jag kommer att vinna eller sikta på det men det kan jag säga redan nu att det kommer jag inte. Jag har redan nu ställt in mej på att jag kommer inte kunna vinna min första tävling, för då kommer jag heller inte bli så besviken ifall det går dåligt. Sålänge jag inte kommer sist så är jag väldigt nöjd! Vore nog ganska nyttigt för mej att inte vinna heller, så att jag blir triggad att verkligen köra ALL IN nästa gång jag tävlar ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln