Vatten-76webb

Dieten och nya ögonfransar!

Då är man inne på dietdag 3 då! Känns verkligen som man äter så sjukt mycket mer än vad man gör annars men man går ändå o är lite småhungrig mellan måltiderna haha. Trodde det skulle gå åt helvete med mitt benpass igår eftersom jag var lite småhungrig när jag började gymma men det gick otroligt bra faktiskt! Svingött :) Körde mycket knäböj med fristång, ligger på 60 kg som mest o kör fortfarande, ass to the grass förstås ;) Men är viktkåt, vill börja ta tyngre vikter, men det kommer väl så småningom. Körde marklyft också, 70 kg som mest. Sedan blev det benspark och vadpress och lite smått o gott med.

Precis innan gymmet så drog jag bort till min fina vän Roea på http://www.bcorner.se/ Jag har varit så nyfiken på länge att testa på detta med ögonfransförlängning så igår äntligen blev det att prova det! Jag är ju en sån som ALLTID har lösögonfransar på mej o får stå o krångla med lim o greja varje morgon så jag kan inte beskriva hur skönt det var nu pp morgonen att bara vakna upp och ögonfransarna är långa och fina direkt! För mej som är morgontrött är det ju perfekt ;)
Är så glad över att de blev så långa och täta också, de fick verkligen effekten av vanliga lösögonfransar, I love it! 
Vet ni vad jag gjorde där mer? Bokade en tid för att göra kosmetisk tatuering av ögonbrynen :O
Ska bli så sjukt spännande! Jag är ju en av de som var fjortis gånger tusen och noppade ihjäl delar av ögonbrynen när jag var yngre för att man tyckte att det var "så snyggt" att ha ditmålade streck istället^^ Så nu ska jag tatuera ögonbrynen i 3 D effekt, alltså tatueras det in så att det ser ut som riktiga strån så att det ska se så realistiskt och naturligt ut som möjligt :) Och detta kommer hålla i flera år, det är awesome! Längtar verkligen :D


Här har ni mina långa fina nya fransar <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln