Vatten-76webb

Svar på era frågor:

Sååå, då var tiden slut för att ställa frågor på frågestunden, tråkigt va? ;)
Fick inte med precis alla frågor så kommer att ta en till frågestund inom kort för er som inte fick era frågor besvarade :)

Så här kommer frågorna och mina svar:


* Hur kommer det sig  att du började träna och hur länge har du tränat regelbundet?
 Svar: Vill ni ha min ärliga anledning till att jag började träna? Den är ganska annorlunda kan jag tänka mej haha. Det var nämligen så att jag var i ett förhållande med en som jag var så less på men inte hade modet till att göra slut med, så för att slippa honom och för att få vara för mej själv så började jag dra till gymmet varje dag! Där kände jag mej lycklig och fick min egentid. Så det kanske var en liten annorlunda motivation men det fick mej verkligen att börja älska att träna och jag fastande rejält för det vilket jag är superglad för idag. Så idiotiska ex kan leda till något bra i enstaka fall i alla fall hehe ;)

Vad är din inställning till tävlandet, ska du helt enkelt bli bäst, alltså redo att offra allt för att bli bäst? 

 Svar: Jag är en tävlingsmänniska ända ut i fingerspetsarna, tävlar i allt i livet. Klarar i princip inte ens av att en bil kör om mej för att jag ska bli galen och försöka köra om den under hela bilfärden ;) Så självklart ska jag bli bäst! Men, de tävlingarna jag ska ställa upp i iår så försöker jag ha ett mer realistiskt tänk, det är min första gång, jag kommer inte vinna eller kanske ens hamna högt upp men det kommer bara trigga mej ännu mer att sköta maten rätt och träna hårdare på gymmet till nästa gång jag ska tävla. Så bäst ska jag bli, åtminstone på sikt ;) Sedan så vet jag inte om "offra" är rätt ord när det kommer till tävlandet. Att träna hårt och ofta på gymmet gör jag oavsett och när det kommer till kost så vill jag äta nyttigare och bättre mat för att hålla sig frisk och stark, så jag offrar ingenting egentligen, jag lever som jag vill leva :)

* När man bygger muskler så sker ju förändringar av kroppen, t ex i kvinnors fall så sker stor förändring av bysten, kommer du överväga implantat om dina förändras såpass mycke så du inte "tycker" om dom själv längre?

Svar: Jo jag är faktiskt rätt nyfiken på hur mycket av brösten jag kommer tappa nu under dieten.
Det är såhär för mej att jag finner mig i att de kommer att minska i storlek nu under dieten, men sedan så kommer de antagligen gå tillbaka till min vanliga storlek sedan när jag går upp i vikt efter tävlingarna så då kommer jag känna mej nöjd igen för jag gillar verkligen mina bröst som de ser ut idag och skulle aldrig överväga silikon i nuläget :) Men skulle de till exempel inte komma tillbaka och jag skulle bli i princip plattbystad så skulle jag absolut överväga implantat i framtiden.

*Hur du gick tillväga för att stå som modell på tex elmia & gatebil? Själv väldigt intresserad av det men ingen aning om hur de skulle kunna gå att få göra. 

Svar: Ofta har det varit genom kontakter, andra modeller eller ägare av värdinneföretag som frågat ifall jag är intresserad, eller så känner man någon som ska ställa ut bil/bilar på till exempel Elmia så man kan få hänga med o stå modell vid bilarna då. Annars så kan man prova att höra av sig till företag som man vet ska vara på plats på bilmässorna o fråga ifall de vill ha värdinnor eller modeller som kan marknadsföra dom på plats :)

*Vad är din riktiga hårfärg?

Svar: Jag är mörkbrun, men trivs bättre att vara lite mellanblond till ljusblond så har inte sett min riktiga hårfärg på läääänge nu ;)

*Hur lång är du?

Svar: Jag tror jag var cirka 166,5 sist jag mätte mej.

*Är det många som känner igen dig om du är ute bland folk i nån annan ort än där du bor? 

Svar: Ja sjukt nog så är det det! Jag blir lika chockad varje gång någon kommer fram i andra städer, eller att man får meddelanden på Facebook att folk har sett mej här o där. Till och med när jag var i Turkiet senast så var det folk som kände igen mej, helt galet, men riktigt kul också! :)

*Sen en fråga som du säkert tycker är uuur dryg men kör med melanotan och har blanda ut den lilla "flaskan/glasburken med 2ml vatten och har sprutor med 50 sträck och drar upp ett sträck när jag tar men solar och solar och känner inte att de är så effektfullt för mig som man ser alla andra som tar de och undrar om ja tar för lite då? Vore jätteglad för svar fast de är uttjatat x1000 men folk brukar alltid krångla te det så blir så virrigt haha. 


Svar: Hur länge har du tagit melanotanet? :) Man brukar bli brun efter cirka 1,5-2,5 veckor beroende på hur ljus man är sedan innan, sedan hjälper dej ju det att kicka igång det med att sola några gånger under uppladdningen också. Jag tycker det är så svårt att förklara hur mycket jag tar med unitz och milliliter och allt men visar på bilden nedan hur mycket jag tar i sprutan varje gång så kanske det är lättare att förstå :)*Vad är favoritmaten?
 

Svar: Jag ändrar mej ofta om det där haha. Har alltid sagt riktigt rött kött som oxfilè, men nu på senaste tid har jag kommit fram till att skaldjur som kräftor och räkor är fanemej ännu godare! Sen så har jag blivit helt tokig i sushi också, så skaldjur och sushi ligger högt upp på listan just nu ;)

*Sen tänkte ja fråga vad för jobb du haft förutom modellandet?

Svar: Förutom modellandet så är jag utbildad undersköterska så har jobbat en del inom äldrevård, sedan så har jag jobbat mycket som lagerarbetare och truckförare också. Städerska har jag varit med och sedan på senare tid så har jag sadlat om till säljare istället :)*Vad har Göteborg som inte Kristinehamn inte har utöver fisket?​


Svar: Jaa du :D Vart ska man börja? ;) Göteborg har mer att erbjuda i det mesta, speciellt när det kommer till fler gym att välja mellan, mer shopping, fler möjligheter på jobbfronten, även modelljobb då det finns fler fotografer här. Så mer att hitta på kan man väl säga :D


* Hur är din iställning till anabola steorider? Skulle du kunna använda det?

Svar: Min inställning till det är att jag tycker att alla får göra som de vill när det kommer till steorider, man ansvarar själv för vad man vill ta och inte. Jag själv skulle aldrig börja med något sådant, jag kör på mycket och bra mat, kosttillskott från MM Sports och hård träning istället :)* Hur går dieten? Inte behöver du gå ner massor som ser ut att vara i bra form redan?

Svar: Dieten går jättebra, tur att man är ett stort fan av kyckling, ris o brocolli sedan innan ;) Det har inte hänt så mycket viktmässigt ännu men det kommer väl.
Nej jag tror inte jag ska behöva gå ner så mycket i vikt, några kilo och sedan är det väl en del som är vatten som ska bort också men jag kommer inte svälta ner mej till en benrangel om det var det du tänkte på :)

Dagsformen för idag, lite mer konturer vill jag allt ha fram innan jag är klar för tävling.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln