Vatten-76webb

Back to reality ;)

Då var den där ätardagen avslutad inatt, och jag måste erkänna att det känns rätt skönt faktiskt. Jag är ju en sån som inte är svag för massa bakelser, godis o chips och pizza o sån mat men fick göra mitt bästa igår haha. Baguetter med räkor och brie, buffé med tillhörande godisbuffé blev det, och sedan massa popcorn på kvällen då det vart bio, den svenska filmen Medicinen. Men usch vad död jag vsr igår! Matkoma som aldrig förr, däckade till och med i bilen på parkeringen till Intersport för jag var så förstörd av att käka massa onyttigheter, så så kul var det inte att äta vad man vill som man kan tro.Så nu på morgonen var det bara att ladda upp matlådor för veckan, ris, kyckling o brocolli igen, och jag gillar det, än sålänge hehe ;)

Såhär ser min mat ut, ordentliga portioner vill jag lova!

Och jag klarar mej INTE utan denna såsen jag hittade på MM Sports, inga kalorier eller något så den blev perfekt till maten ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln