Vatten-76webb

Allt tjat om Sverigedemokraterna..

Och självklart fortsätter gnället om valet över hela nyhetsflödet över hela Facebook även när valet är avslutat, och speciellt all hetsjakt på alla som röstat på Sverigedemokraterna. Har till och med sett folk som skriver att de sitter och grinar hemma för att Sverigedemokraterna fått så många röster och att man blivit av med så många vänner eftersom de röstat på Sverigedemokrafterna för det är ju tydligen ALLA som röstar på SD, för det finns tydligen INGET annat sätt att se på det...Seriöst, det är NI som är FIENTLIGA.

Att SD fick 13% röster betyder inte att 13% av Sveriges befolkning är rasister! Det är bara ett bevis på de andra partiernas misslyckande. Alla andra partier är så himla rädda för att få rasiststämpeln över sig så de vågar inte ta upp invandringsfrågan överhuvudtaget, därför uppstår dessa stora svackor! Dom flesta som röstar på Sverigedemokraterna gör det för att de är det absolut enda alternativet om man vill att invandrarfrågorna ska tas seriöst för alla andra partierna är för alldeles fega för att ta upp det. 

Och nu när alla partier går ut och säger att de ska helt utesluta och inte lyssna på SD överhuvudtaget så kommer allt hat och missnöje bara växa bland folket och då finns risken att Sverigedemokraterna tar över hela makten tillslut! Varför kan inte de andra partierna vara taktiska och fatta att de måste ta upp frågan och komma fram till bättre alternativ istället annars kommer det bara att leda till att partier som SD kommer att regera tillslut?

Nej man får väl bara hoppas att poletten trillar ner för den nya regeringen nu och att de lyssnar på HELA Sveriges befolkning istället för att skita blanka fan i de 13% som är missnöjda och hitta en lösning på det istället.

Vad tycker ni själva?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln