Vatten-76webb

Min INNE/UTE lista

* Idag tänker jag hissa alla er människor som vågar sticka ut och skilja er från mängden. Sverige är ett land som nästan inte accepterar folk som är annorlunda, har egna åsikter och en egen stil utan här är det jantelagen som gäller, man ska vara som alla andra och tycka som alla andra annars är man konstig, får folk som pratar skit om en eller så blir man utfryst helt enkelt.

Tro mej, jag som jobbat som glamourmodell under flera år VET. Tjejer är inte speciellt snälla om man sticker ut genom utseendet. Vet inte hur många tjejer som jag på senare tid blivit vän med som sagt när de började lära känna mej att "jag har alltid hatat dej och pratat skit om dej men vafan du är ju faktiskt kul och jättesnäll". Döm inte boken efter omslaget som sagt.

Så våga vara er själva, sluta bry er om andras skitsnack och vad hon eller han kommer säga om ni har på er dekläderna, färgar håret rosa eller vill bli bergsklättrare eller vad det kan vara. Stå på er och följ eran dröm istället. Låt inte andra påverka DITT liv.

Någon som jag faktiskt beundrar i det syftet är faktiskt Nicki Minaj! Blev ärligt talat glad av att se hennes senaste video med alla twerkande ass ;) Hon är verkligen ett bra exempel på någon som vågar sticka ut och spela på sin sexualitet utan att bry sej om vad folk ska tycka, mer sånt! *En riktig hiss vill jag faktiskt ge moppen! Speciellt nu när man bor i Göteborg är det ju ovärdeligt att ha moped. Man kan köra på cykelbanorna och slipper bilköer och trängselavgifter och kommer faktiskt fram så mycket fortare. Drar typ ingen bensin heller så billigt och bra med för den delen. Sedan slipper man leta parkering (fickparkera är HEMSKT) och slippa betala en jäkla massa i parkringsavgift också :)

* Helt ärligt, detta proteinpulvret räddar min diet haha. Eftersom choklad, godis, och nutella och sånt underbart gött inte är att tänka på så ser man fram till att ta kvällsshaken varenda kväll! Just smaken Double Rich Chocolate är den som är så obeskrivligt god! Blandar den med vatten och hallon, blir verkligen supergott! Ni hittar denna på http://www.mmsports.se/home.php

*Jag vill även passa på att hissa ögonfransförlängningar. Är så himla gla datt jag testade på det så ni anar inte! Varje morgon har jag annars krånglat med att limma o sätta dit lösögonfransar och det tar ju sin lilla tid och på morgonen är man ju inte alltid så himla pigg, så nu kan jag bara vakna upp och fransarna är redan på! Bara lite eyeliner som behövs sen är det klart liksom.
Jag gjorde mina på http://www.bcorner.se/ i centrala Göteborg. Där kan man även välja hur långa och hur täta, raka eller böjda ögonfransar man vill ha. Jag körde på långa raka för att få lösögonfranseffekten jag gillar så mycket :)

 

* Största dissen idag tänkte jag tillägna Facebook skryt, finns det något värre? Man kan se brudar som skriver ibland "den och den visslade på mej på stan igår" "tjejerna är så avundsjuka när dom ser mej så de måste hångla upp sin pojkvän när jag går förbi för att markera att killarna är upptagna", "killarna kan inte koncentrera sej på att träna när jag är på gymmet för de bara kollar in mej". Och sedan "jag har umgåtts med den och den kändisen" "jag är bästa vän med den och den från Paradise Hotel" och blaaablaablaa.
Allt bara fullkomligt SKRIKER osäkerhet och dåligt självförtroende. Jag får komplimanger på gatorna ibland, men vad skulle jag få ut av att skriva det på Facebook? Nej, tagga ner och försök bättra på självkänslan istället, Facebook hjälper er inte.*Politiktjafs. Så LESS på att se hela Facebook fullkomligt bombarderas av gnäll och hat mot vad folk röstat och inte röstat. Nu är valet över och Facebook kan inte hjälpa er med ert missnöje. Gör det bästa av situationen nu istället och sluta vara såna gnällkärringar.
* Nu sysslar ju inte jag med så mycket åt glamourhållet längre men kan inte sluta förundras över detta att glamourbilder anses vara porr och fy skam, medans fitnessbilder där brudarna är lika nakna är helt accepterat? Man gör stor skillnad på om det är en närbild på en rumpa när det är en glamourbild, och skillnad på om det är en närbild på en rumpa bara man har hashtags som #squats #fitness m.m i samband med bilden. Varför är det så tror ni?

Ett bildexempel, hade denna bilden inte haft squattexten och istället blivit upplagd av en glamourmodell så hade det blivit ett jäkla liv om kvinnofönedring, att man har uppmärksamhetsbesvär och allt vad det är..

Etiketter: inne ute lista

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln