Vatten-76webb

Ögonbrynstatuering

Idag så händer det grejer kan man säga, jag ska nämligen bort till http://www.bcorner.se/ och testa på att göra en ögonbrynstatuering för första gången i mitt liv. Jag har velat göra det hur länge som helst då jag har såna problem med mina jäkla ögonbryn.
De blir aldrig symmetriska och de blir alltid ojämna så det är ju ett litet projekt varje morgon. 
Sedan så var jag ju en sån där korkad fjortis förr i tiden som tyckte det var "jättesnyggt" att plocka bort hela ögonbrynen och måla dit två streck istället.
Det jag inte hade en aning om på den tiden var att man kan plocka död på ögonbrynen! Så tänk på det alla som plockar, vissa av de växer aldrig någonsin tillbaka^^
Jag har ju en del hår kvar i ögonbrynen men på vissa parier är de bortplockat så ska bli så sjukt skönt att tatuera i de områdena så att man slipper det där med att måla ögonbrynen varje morgon!
Ögonbrynstatueringen kommer att göras i 3D effekt så att det ser så naturligt ut som möjligt. Det kommer tatueras in små streck som ser exakt ut som små hår. Ska bli så sjukt spännande! Speciellt ska det bli kul att få ordning på ögonbrynen så att de ser samma ut på båda sidorna så man får en bra symmetri på dom.

Jag år 2008, såhär plockade jag död på mina stackars ögonbryn förr i tiden, "jättesnyggt" med två smala streck som går upp i pannan, NOT^^

Sedan har jag haft perioder i livet där formen på ögonbrynen har bråkat mer än vanligt....
Här hade jag en arga-ögonbryn-period haha ;)

På bilden nedan så har jag lyckats ganska bra med dom måste jag väl säga ändå, men det där är en BRA dag, sen kan de se olika ut nästa dag igen om jag har oflyt :DHär är ett exempel från skönhetssalongen http://www.bcorner.se/ där jag ska göra mina ögonbryn. Samma metod som jag ska använda :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln