Vatten-76webb

Mina nya ögonbryn!

Då har man kommit hem för ett tag sedan från http://www.bcorner.se/ där jag var och tatuerade mina ögonbryn med 3d metoden. Och wow, resultatet blev till och med över förväntan är så SJUKT NÖJD! Mina ögonbryn var ju sönderplockade sen innan så de hade stora hack, och det ena ögonbrynet började längre upp än det andra och de var olika långa och allt möjligt så jag har ju haft mina kamper framför badrumsspegeln på morgonen ett antal gånger, men nu kan jag äntligen säga att jag har jämna och symmetriska ögonbryn, finally! 

Det var superduktiga Roea som gjorde ögonbrynen på mej och hon började med att lägga bedövning på mina ögonbryn och lät det verka en stund. Sedan så målade hon mina ögonbryn med vanlig ögonbrynspenna så att jag fick avgöra hur jag ville ha formen, tjockleken m.m. Jag var nöjd på en gång när hon målade på dom, hon visste verkligen vad som passade mitt ansikte när det kom till form och allt så sen var det ju bara välja vilken färg som skulle bli bäst. Jag valde en ganska ljusbrun nyans eftersom jag är blond så vill jag inte ha allt för mörka.
Sedan var det bara att köra.
Det gjorde faktiskt inte så ont, det gör ondare att tatuera sej med vanliga tatueringar om man säger så. Själva tatuerandet gick faktiskt snabbt och sen var det klart! Så just nu är de lite mörkare i färgen i början, 20-30% av färgen kommer att avta så de kommer bli ljusare. Sedan så ska man smörja dom som en vanlig tatuering med Helosan eller Vaselin dagligen nu. Sedan så kommer man att göra en påfyllning om cirka en månad. Sedan så kommer tatueringarna hålla sej i upp till 4 år så det är ju lätt värt det! 


Tänkte faktiskt ge er en bild på mina nytatuerade ögonbryn så ni får se resultatet!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln