Vatten-76webb

Hösten är här!

Usch vilken kyla det har börjat bli ute nu! Körde nyss moppe in till stan till skönhetskliniken http://www.salongoss.se/ för att planera in lite härliga behandlingar framöver, och höll på att frysa ihjäl av allt blåsande. Det känns verkligen att hösten är på ingång på riktigt nu. Dags att gräva fram varmare jackor och tröjor för min skinnjacka värmde inte så fint idag. Sedan ska jag nog ta och vara smart och investera i varmare kläder som är bra på att hålla värmen nu framåt höst/vinter, en förkylning och feber är inte det man vill ha när man går på diet.

Fick hem en så mysig fin tröja från http://www.gomdajuveler.se/ för några veckor sedan som jag brukar mysa runt i hemma, den håller värmen bra och dessutom så är det lite urringning på den ovkså, har så svårt för tröjor som går ända upp i halsen på en.
Jag hade på mej denna tröjan i min videoblogg nedan :)Nu har man anmält sig till både Decembercupen och Luciapokalen med, shit vad spännande det ska bli! Första tävlingarna för mej så ska bli kul o se vad man tycker om det och ska bli så intressant att se vart man placerar sig. På något vis kan jag inte låta bli att tänka att jag borde nästan inte förtjäna att komma bra till på något sätt. Jag har ju bara haft kul, tränat stenhårt för att jag älskar det och käkat rätt har inte varit några problem alls för mig. Läser man om andras resor mot tävlingarna så är det att bulka upp sej till michellingubbar som gäller och sedan dieta i mer än ett halvår för att få bort allt fett igen, inga ätardagar alls och hårdträning med massa cardio. Men men, jag gör detta som en riktigt kul grej och har jäkla kul längs hela vägen, och håller mej fit under hela tiden så att jag mår bra med min kropp, nått annat skulle jag inte utsätta mej för.

Så vi får se hur det går, dieten fortsätter och den går riktigt bra måste jag säga! Har hunnit tappa lite, men går långsamt ner eftersom det är en bit kvar till tävling :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln