Vatten-76webb

Ögonbrynstatueringen, läkningen

Tänkte uppdatera er lite hur det går med mina ögonbrynstatueringar. De är fortfarande under läkningsprocessen så jag smörjer in dom varje dag med vitt vaselin och innan jag lägger mej varje natt. Man behandlar dom helt enkelt som en vanlig tatuering så att det inte ska bildas sårskorpor. Mina har vätskats en del i början så man får torka av lite på papper och sen smörja in dom på nytt men de har börjat ge sig mer och mer. Ska bli så spännande o se hur de ser ut när de är helt klara! Resultatet ska ju nämligen bli att man får illusionen av små riktiga hår i ögonbrynen eftersom jag gjorde tatueringarna med 3D effekt. Sedan så ska man även göra en ifyllning efter cirka en månad för att fylla i om det saknas nått eller ifall man vill bättra på formen till exempel :)

Detta är första bilden från samma dag jag gjorde dom.Idag ser de ut såhär, har lite vaselin i dom nu så att de läker fint :)

Ögonbrynstatueringarna, och ögonfransförlängningen gjorde jag på http://www.bcorner.se/ i centrala Göteborg av superduktiga Roea.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln