Vatten-76webb

Blond eller brunett?

Nu när hösten börjar närma sej så blir man ju alltid lite mer sugen på att gå mot det mörkare hållet när det gäller hårfärg också, men kan inte riktigt bestämma mej! Gillar att vara platinablond, och även mer mörkblond. Eller ska man testa på att blanda färga ombre? Vad tycker ni?Här har ni mej som väldigt mörkhårig brunett, och väldigt mörk i hyn dessutom. Jag gillar inte att vara blek som brunett så då blev det regelbunden användning av melanotan från https://blibrunutansol.eu/ som gällde :D
Efter det blev jag lite mer åt det guldiga hållet, mellanblond eller vad man ska kalla det :)Och nu är man nog nästan platinablond igen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln