Vatten-76webb

Mitt besök på Salong OSS :)

Hann ju inte skriva så mycket om mitt besök på skönhetsalongen OSS igår, drog nämligen på en sjuuuuuuukt jobbig intervallträning igår med ett gäng, kände mej mer död än levande! Det blir ju rätt komiskt att man faktiskt gymmar cirka 6 dagar i veckan på gym med styrketräning så man anser sej ju vara vältränad, men byter man sedan till något som intervallträningen iår eller ger sej ut på en löprunda så är ju helt förstörd efteråt :D Snacka om att det skulle vara nyttigt att variera styrketräningen med konditionsträning, men blir det av? Sällan..Men borde faktiskt på riktigt ta tag i det.

När jag var på Salong OSS igår så gick vi igenom lite behandlingar jag ska göra framöver. Man måste ju se perfekt ut sen när det blir tävlingsdags i bikinifitness så har en del planer ;)
Fick även med mig shampoo, balsam och hårinpackning från Living Proof hem, ska bli intressant att prova! Har hört väldigt mycket gott om det märket och jag valde just Restore för att mitt hår behöver nog all reparation som finns eftersom jag både förlänger och blonderar håret regelbundet.

Någon som har hunnit testa detta märket? :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln