Vatten-76webb

Jobb o sen gym!

Då har man jobbat första dagen idag, eller varit på utbildning rättare sagt och det kändes bra! Trevlig arbetsplats :) Och direkt efter jobbet var det bara att dra i sej PWO o dra till SATS o träna rygg. Det var förbannat gött, gjorde till och med lite chins idag, vill så gärna bli grym på det, så nu är det lva öva som gäller ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln