Vatten-76webb

Jobb o sen gym!

Då har man jobbat första dagen idag, eller varit på utbildning rättare sagt och det kändes bra! Trevlig arbetsplats :) Och direkt efter jobbet var det bara att dra i sej PWO o dra till SATS o träna rygg. Det var förbannat gött, gjorde till och med lite chins idag, vill så gärna bli grym på det, så nu är det lva öva som gäller ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln