Vatten-76webb

Stockholm i helgen :)

Idag behövdes verkligen en vilodag från gymmet. Var verkligen supertrött efter jobbet idag och skulle köra moppen hem men så dog moppen så fick gå med den en bra bit innan jag gav den ett nytt försök och den startade. I några meter..Så fick varva genom att köra o vamdra med moppen idag. Men nu är den på lagning så hoppas den funkar fint när den kommer tillbaka. Kanske borde ta tag i det dör att lära mej bussarna och de livsfarliga spårvagnarna snart också och åka lite kollektivt. Men spårvagnar är ett läskigt påhitt asså, far fram som riktiga mördarmaskiner, då blir värmlänningen rädd haha ;)
Så nu har man fått i sej käk, kyckling och ris och massa grönsaker som varje dag, och nu är det packa som gäller. Ska nämligen vara så pigg och alert imorgon så jag ska först jobba till 17, och direkt efter det ska jag köra från Göteborg till Stockholm, det ni! Kommer ta några timmar så får ladda upp med massa energidryck (lightversionen från Lidl of course) och packa med matlådor om man blir hungrig längs vägen.
Det är nämligen 2 års jubileum i MM Sports butiken i Stockholm så då tänker jag dra dit o mingla runt lite och spendera helgen i storstan, ska bli skitkul!
Så kom gärna dit o tjata lite! ;)

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln