Vatten-76webb

Trötter!

Gött att man fått någon mindre ögoninflammation på båda ögonen, värker och är svullna så nu ser man inte så supersnygg ut direkt, typiskt när man ska till Stockholm över helgen^^ men men, får tvätta de svullna jävlarna o hoppas på att de blir bättre! Skönt med en vilodag igår faktiskt, och det lär det bli idag med i och med att jag ska köra från Göteborg till Stockholm efter jobbet, men det är nog bara bra för kroppen. Har skippat vilodagar ett tag o kört dubbla pass flera dagar så nu är det nog dags att chilla lite. Ätardag är det ju imorgon med, ska bli fantastiskt! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln