Vatten-76webb

Intervju om melanotan :)

Måndag igen då, back to reality efter en helg i Stockholm. Kom hem runt 21 igårkväll och var supertrött efter bilresan så det vart inte mycket annat än att sova direkt nästan eftersom man skulle upp tidigt o jobba idag. Men höll mej faktiskt pigg på jobbet skönt nog, men någon träning efter blev det inte hehe. Fick bli en vilodag idag för jag hade så mycket annat som behövdes fixas, till exempel behövdes det fyllas på med dietmat så nu har man massa kyckling, ris o grönsaker och allt därtill. Dieten känns fortfarande bra, inga problem att hålla den, har snarare svårt att få i mej all mat jag ska äta istället, stooora portioner vill jag lova! Men men, det är bara att trycka i sej det ;) 
Fick en trevlig överraskning på posten idag med, nämligen Kristinehamns lokaltidning Kristinehamns Aktuellt som gjorde en intervju med mig nyligen angående mitt användande av melanotan som jag pratat om även i Sveriges Radio och i Tv4s Nyhetsmorgon på sistone.
Så den får ni Kristinehamnare ta en titt i där hemma ;) För er som inte får tidningen så kommer artikeln säkerligen upp inom kort på http://www.kristinehamnsaktuellt.se/ hemsida där ni kan bläddra i tidningen.Kan faktiskt erkänna att jag har nog inte tagit något melanotan på sjuuukt länge nu, inte sedan efter semestern Turkiet typ så det är fanemej månader sedan :O Så nu känner jag mej blekare än ever, fast folk säger att jag inte är det hehe. Brunheten sitter ju i i cirka 3 månader efter man har slutat tagit det. Men ikväll mina vännerrr, är det dags igen! Har ett oöppnat melanotankit hemma från https://blibrunutansol.eu/  som ska öppnat och blandas och imorgon ska det solas för att kicka igång det, nu ska jag bli bruuun igen ;) Tänkte lägga upp en förebild på hur "blek" jag är just nu under morgondagen och sedan uppdaterar jag med bilder några gånger i veckan så ni ser hur brunheten kommer ;)


Bilden från repotaget om melanotan i Kristinehamns Aktuellt är för övrigt tagen av fotografen Roland Thomas i Kristinehamn, vi drog ut en solig dag till Vänern och plåtade loss :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln