Vatten-76webb

Rumpa och rygg

Idag är man inte så sexig direkt^^ Har ju haft problem en tid med vätskande ögon men inatt vart det tusen gånger värre, svullna och luskänsliga ögon som klistrats ihop så har åkt på en ögoninflammation, inte så rockigt. Så har fått vara utan linser idag, alltså varit blind större delen av dagen och har fått rengöra o greja så de har hjälpt en del faktiskt. Hoppas det går över helt snabbt, orka ha fuckade ögon^^

Annars så är allt fint, hade ett grymt ryggpass igår med Mikael. Så kul att träna med honom för han är lika dampig som jag så det blir mycket gjort på gymmet :D Avslutade med en sjukt jobbig bicepsövning som jag inte minns namnet på, brände REJÄLT i armarna vill jag lova! Sedan efetr det så tog jag melanotan för första gången på veckor och drog o solade en kvart. Blev så sur på solariet på Nordic Wellnes för maskinen bara vägrade ta emot mer pengar än det, hade ju tänkt sola åtminstone 20-25 minuter men icke^^ hade ju funderat på att sola idag igen men det vågar jag inte med mina inflammerade ögon, känns inte så nyttigt för dom kanske så nu får jag ta o vänta.
Är sjukt sugen på att träna senare idag men vet inte hur det går med ögonen, så vi får väl se sen. Nu får det i alla all bli ris, kyckling och grönsaker som vanligt ;) Dieten går fortfarande bra, vet inte om det har hänt så mycket men andra säger att jag blivit hårdare så ffår väl hoppas. Ska väga mej på lördagmorgon och göra en fettmätning snart så då får man ju mer svaret svart på vitt.

Tog lite bilder i förrgår på dagsformen, rumpa och rygg ;)Vill ni se mer så finns det här... ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln