Vatten-76webb

Uppdatering om ögonbrynstatton :)

Jag har ju visat er tidigare hur ögonbrynstatueringen såg ut precis nygjord och sedan en bild under själva läkningsprocessen, så nu tänkte jag ta och visa resultatet efter det läkt klart också, här får ni steg för steg under ögonbrynens utveckling :)


Såhär såg jag ut precis när jag gjort tatueringarna:Såhär såg ögonbrynen ut under läkningen:

Och detta är resultatet! Såhär ser de alltså ut när jag vaknar på morgonen :) Ett vanligt missförtånd angående ögonbrynstatueringar är att man måste noppa bort ens egna hårstrån först och så är absolut inte fallet! Som ni ser har jag mina riktiga hår kvar och sedan är de ifyllt med färg längs hela ögonbrynet med tatueringen.Jag har en ifyllning kvar att göra som jag kommer att göra om två veckor. Jag har faktiskt tänkt fylla i dom ännu mörkare, jag gillade nämligen formen och mörkheten på dom när de precis var nygjorda, tyckte det passade mej så jag tänker köra på det nästa gång. Valde nämligen att göra de ljusbruna nu första gången eftersom jag brukar ha rätt ljusa ögonbryn, men fastade verkligen rejält för att ha mörkare så det blir det om två veckor.

För övrigt så är jag HELT osminkad på bilderna ovan, fatta hur lyxigt det känns! Både ögonbrynen är fixade och ögonfransarna så såhär ser man ut på morgonen. Perfekt om man inte gillar att ta så lång tid på sej på morgonen med sminket, eller vill vara snygg på gymmet utan att behöva sminka sej och oroa sej för att sminket ska rinna ;)

Både ögonfransförlängningen och ögonbrynstatueringarna har jag gjort hos supersnygga Roea på http://www.bcorner.se/ i centrala Göteborg.
Bilder från hur mina ögonbryn såg ut precis innan tatueringen måste jag ju visa också, mina sönderplockade stackars ögonbryn! På bilderna så har jag just fått bedövningssalva på ögonbrynen och plast över ifall ni undrar vad det är för något. Syns kanske lite otydligt hur ögonbrynen ser ut men ska kolla om jag kan fixa fram tydligare bilder.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln