Vatten-76webb

Magrutor rockar! ;)

Har fått höra från flera att det är ett minus att ha för synliga magrutor om man ska tävla i bikinifitness, men efter att ha varit på flera tävlingar och även nu på SM i Västerås så kan jag bara konstatera att det är ett PLUS att ha abs! De tjejerna med mest synliga magrutor kom alltid bland de bästa, så jag ska rocka scenen med mina abs! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln