Vatten-76webb

Magrutor rockar! ;)

Har fått höra från flera att det är ett minus att ha för synliga magrutor om man ska tävla i bikinifitness, men efter att ha varit på flera tävlingar och även nu på SM i Västerås så kan jag bara konstatera att det är ett PLUS att ha abs! De tjejerna med mest synliga magrutor kom alltid bland de bästa, så jag ska rocka scenen med mina abs! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln