Vatten-76webb

Sjukling

Jävla oflyt asså, först ögoninflammation och sedan gick det över till feber igår när jag var i Västerås, var sjukt hängig på vägen hem och det är inte bättre idag så nu ligger man motvilligt nerbäddad i sängen o får kurera mej idag. Blir att trycka i mej massa vitaminer och vila så hoppas jag man blir bättre under dagen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln