Vatten-76webb

Sjukling

Jävla oflyt asså, först ögoninflammation och sedan gick det över till feber igår när jag var i Västerås, var sjukt hängig på vägen hem och det är inte bättre idag så nu ligger man motvilligt nerbäddad i sängen o får kurera mej idag. Blir att trycka i mej massa vitaminer och vila så hoppas jag man blir bättre under dagen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln