Vatten-76webb

Ben?

Fredag då och äntlugen så är man typ frisk, lite snuvig bara och jobbig huvudvärk men febern är borta o det känns otroligt skönt! Funderar på om man skulle ge sej på att köra ben idag? Gör ont i mej att jag ligger efter så med träningen men det är bara att köra hårt nu framöver, no problems ;) Ha en fin fredag allihop, kanske ses vi på gymmet sen! :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln