Vatten-76webb

Ben?

Fredag då och äntlugen så är man typ frisk, lite snuvig bara och jobbig huvudvärk men febern är borta o det känns otroligt skönt! Funderar på om man skulle ge sej på att köra ben idag? Gör ont i mej att jag ligger efter så med träningen men det är bara att köra hårt nu framöver, no problems ;) Ha en fin fredag allihop, kanske ses vi på gymmet sen! :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln