Vatten-76webb

En jävla massa sushi ;)

Nu sitter man här, proppmätt på ätardagen! Mår typ illa bara jag tänker på mat nu..Har just varit med ett gäng på rullbandet i stan o käkat sushibuffè, så jääävla gött! Men uh så mätt man blir, känner mej helt färdig för sängen nästan haha.
annars så sov jag fanemej till halv ett idag! Minns inte hur längesedan det var sen man gjorde det, men det behövdes verkligen! Mår så mycket bättre idag, ingen huvudvärk alls än sålänge och det har jag ju fått gå med varje dag hela veckan liksom, så spva o stressa ner is the shit. Till frukost så fick det bli frallor med brieost, och en påse godis o mjölk, är det ätardag så är det :D
Sedan s blev det benpass idag på gymmet. Skulle egentligen tagit det igår men var så himla trött o slut så pallade verkligen inte det, det har varit en envis förkylning så det är ju alltid smartast att vänta en dag extra för att vara säker på att man verkligen är helt frisk så man inte tränar stenhårt och åker på skiten igen.
 
Min dator valde förresten att lägga av, fläkten har jävlats länge och datorn har dörr VARENDA gång jag kollat på Paradise Hotel annars, den måste verkligen hata det programmet ;) Så nu sitter man med en Macbook Pro och försöker lära sej Mac, INTE det lättaste och ovant utav helvete men alla säger att det är såååå mycket bättre än PC så man får väl ge det en chans :)

Nu snart så kommer några vänner hit för ikväll blir det filmkväll, hoppas på nån bra skräckfilm! Är btw sjukt sugen på att gå på bio när AnnaBelle kommer ut, den läskiga dockan i The Conjouring, MÅSTE ses! Har ni några bra tips på rktigt läskiga och välgjorda skräckfilmer så får ni gärna tipsa mej! Vill bli riktigt rädd så inga töntiga förslag nu ;)

Detta är en Behind The Scene bild från förra plåtningen jag var på, sjukt nog så blev behind the scene bilderna galet bra och kan ju lia gärna användas som modellbilder insåg jag när jag såg dem, skitkul :D Reultatet av själva plåtningen kommer upp inom kort i bloggen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln