Vatten-76webb

Lägga grundfärg för bikinifitness

Nu börjar det bli dags att grunda med en bra grundfärg på kroppen inför bikinifitness, så nu blir det en laddning med melanotan från https://blibrunutansol.eu Med tanke på att man helst inte ska köra spraytan eller annat i ansiktet så vet jag att bästa resultatet kommer att bli at ha en jämn brun färg i ansiktet redan från början och sedan köra med en mörkare foundation på det sen på scenen för bäst resultat, så nu kör vi ;)

Är rätt brun redan kanske eller vad säger ni? ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln