Vatten-76webb

Lägga grundfärg för bikinifitness

Nu börjar det bli dags att grunda med en bra grundfärg på kroppen inför bikinifitness, så nu blir det en laddning med melanotan från https://blibrunutansol.eu Med tanke på att man helst inte ska köra spraytan eller annat i ansiktet så vet jag att bästa resultatet kommer att bli at ha en jämn brun färg i ansiktet redan från början och sedan köra med en mörkare foundation på det sen på scenen för bäst resultat, så nu kör vi ;)

Är rätt brun redan kanske eller vad säger ni? ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln