Vatten-76webb

Poseringsträning och armbrytning

Då var söndagen snart slut då. Avslutade den med att se nyaste Tansförmers filmen, men den var sådär tyckte jag, för mycket explosioner och krigande tillslut så bev uttråkad, det kunde lätt ha förkortat filmen med en timme typ^^
Annars så har det varit en grym da faktiskt! Började på morgnen med att dra på poseringsträning med snygga Gabriella! DET behövde jag kan jag säga! Trodde jag unde det mesta redan men hade sjukt mycket kvar att lära mej, speciellt när det kommer till fotarbetet med att skifta mellan poserna, men fick till det bra tillslut så nu vet jag vad jag ska öva på. Gabriella kunde verkligen det sjukt bra och lärde ut perfekt så detta kommer bli grymt när det sitter! ;)

Resten av gänget fick gymma sålänge, vi ville inte ha publik hehe ;)När vi var klara med poseringen så drog Tim och jag vidare till en armbrytarklubb! Lite udda va? :D Har alltid velat bli bättre på armbrytning, har ju redan slagit några av mina killkompisar så nu är det dags att kunna slå ALLA hädanefter haha ;) Skitkul att lära sej och bryta lite arm, kommer nog ha grym träningsvärk imorgon haha. Men detta ska jag fortsätta med och lära mej!

För övrigt så har jag sjuk träningsvärk i hela kroppen typ, kan knappt huka mej ner eller ta mej upp ur soffan på grund av träningsvärken i benen o rumpan :D
Därför får det bli en Behinfd the scene bild, men fokus påjust ben och rumpa ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln