Vatten-76webb

Promenad

Kom just in från en promenad, var riktigt gött faktiskt, fast det regnade. Var så seriös att jag hade regnbyxor och min nya vinterjacka är vattentät så det gick ju finfint det där :) Spelade massa dubstep hela vägen så det blev en rask promenad, man måste ju gå i samma tempo som musiken annars så blir det ju helt fel ;) Blir alltid så sugen på att dansa loss när jag är ute o går med musik i öronen haha, det skulle allt se snyggt ut ;) Får kanske börja ta skogspromenader där ingen ser mej och balla ur på riktigt o stå o headbanga bakom ett träd, det vore allt nått det! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln