Vatten-76webb

Varför är ni så elaka?

Varför beter sej egentligen tjejer som de gör? Får så otroligt mycket nedlåtande kommentarer på Instagram, på Facebook, bloggen och i privata mejl från tjejer som bara vill hacka på mig och min tränade kropp. Man får stå ut med att höra ständigt att man ser ut som en man i kroppen bara för att jag har magrutor. Silikonbröst och en manskropp har jag tydligen fast jag egentlige inte har något utav det.
Jag kan ine i min vildaste fantasi förstå hur tjejer kan bete sig så mot varandra. Om jag tycker att en tjej inte ser bra ut av någon anledning så skulle jag ju aldrig drömma om att hacka ner på henne för det genom att skriva elaka saker offentligt på nätet. Det enda en tjej visar när hon kommentarar sådana saker är ju att hon själv har extremt dålig självkänsla och därför måste försöka lyfta sej genom att hacka ner på andra som hon anser ser för bra ut eller stör sej på att denne får för mycket uppmärksamhet eller vad det nu kan vara. Snälla TÄNK EFTER vad ni gör när ni tänker kommentera någon annan tjejs bild med "ful" "tjock" eller vad det kan vara. Vad är er tanke bakom det? Vad uppnår ni av att skriva så till en annan person? Kommer du känna dej bättre som männsika efteråt? TÄNK för guds skull..

Så har det i princip alltid varit för mej under min uppäxt. Jag gillar uppmärksamhet, det vet jag redan. Jag tycker att det är kul att sticka ut från mängden och synas och höras och det är väl en av de stora anledningarna till att jag håller på med det jag gör idag.
Men det tål inte de flesta tjejerna. Har blivit mobbad ganska friskt under högstadiet för att jag inte var som alla andra. Jag klädde mej inte som "man skulle" och jag gick helt min egen väg. Ville jag ha blått hår en dag så sprayade jag det blått, och ville jag ha magkorta linnen så hade jag det hur mycket tjejerna än höll på att försöka trakassera mej. Jag stod ändå fast vid att vara mej själv och göra vad jag ville uta att påverkas av dom andra.

Detta har på senare år gjort mej väldigt misstänksam mot alla tjejer jag börjar umgås med. Jag är ganska tyst och avvaktande i början för att jag vill på något sätt vara beredd på att få den där kniven i ryggen. Jag går bara och väntar på att jag ska få höra av någon annan att den tjejen jag lärt känna gått o pratat skit om mej bakom min rygg för är jag beredd på det och har tänkt att det troligtvis kommer hända så skyddar jag mej själv mot att bli besviken.
Så om jag verkar lite avhållsam så har det sina anledningar, jag är lite ärrad över hur tjejer betett och beter sig mot mej och däför har jag väldigt svårt att släppa in tjejer på livet och lita på dom.

Jag vill inte dra alla över en kant heller för ALLA är inte så, men många många. Sedan så finns det dom som vill vara vän med mej av fel anledningar. Fjäskar och står i och är hur gulliga som helst, för att sedan droppa frågorna som "kan du dela min Instagram?" "Kan du fixa sponsorer till mej?" "Kan du fixa modelljobb åt mej?" och den visan. De vill alltså bara bli min vän för att bli kända på något slag och få fler likes på Instagram^^ Så detta med att skaffa bra och ärliga tjejkompisar är fan inte lätt alltså.

MEN, detta är något jag faktiskt får jobba med. Som sagt så är inte alla tjejer på detta viset och man ska väl försöka ge alla en ärlig chans innan man får förutfattade meningar om att tjejer pratar skit eller annat direkt innan man ens gett dom en chans att visa vilka de är. Jag har även turen att känna flera tjejer som inte är på det här viset, som accepterar mej för den jag är och som ställer upp till hundra procent, ni är guld värda <3
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln