Vatten-76webb

Dieten, och städning i raggsockor ;)

Nu sitter man här, hungrig som en varg och väntar på att potatisen ska koka klart. Ja ni hörde rätt, jag ska äta POTATIS! :D Inget ris o kyckling, utan potatis och torsk! Ni som går på diet och har hat ett ganska enformigt schema vet nog vad jag pratar om, den känns som rena lyxen att få byta till något annat ibland :) Så nu kommer dieten kännas bättre känner jag, höll verkligen på att spy på kyckling tillslut och behöver verkligen få in någon variation för att ens kunna klara äta upp på tallriken. I övrigt så känns dieten bra! Man är ju hungrigare än när man lever ett "vanligt liv" och äter vad och när man vill förstås me hungern är ingen fara, har man ett mål framför sig så klarar man av hunger och allt därtill. Humöret har inte påverkats alls och det känns superbra! :D Man hör så många som är griniga på diet men det har inte hänt mej, är lika glad för det! Men det kanske kommer ju längre ner fettprocenten sjunker, vi får väl se ;)

En till ändring i mitt kostschema är att jag får bara ha ätardag 2 timmar på lördagar hädanefter! Alltså från en hel dag till nu två timmar, ojojoj säger jag ;)
Men känns lite roligt att planera de där två timmarna, äta vad jag vill o hur mycket jag vill i två timmar kan ju ändå bli en del gott hehe ;)

Håller mej rätt pigg också faktiskt, har vissa dippar ibland o tar en powernap men oftast är jag pigg och orkar träna som jag ska o hålla igång vilket känns asskönt.

Sprang precis runt i lägenheten o städade och var tvungen att ta en liten selfiepaus för att visa vilka kläder jag städar runt i haha. Finn ett fel :D Raggsockor och tröja men missade det där med byxor, skyller på att hjärnan är slö under dieten haha ;)

Etiketter: diet, kostschema

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln