Vatten-76webb

Gomorgon!

Kul det såg ut när man kollade in SMHI, regn i typ tio dagar framåt, inte så rockigt! Men tur att man är uppkittad med regnjacka och regnbyxor så man inte blir helt dränkt när man ska ut på morgonpromenaderna. Har fått lite ändringar i mitt kostschema nu också så känner mej hungrig ofta nu, men det är ingenting man inte kan klara av, bara att kriga på! Imorgon så blir det att öva posering igen med Gabriella så ska passa på att öva lite framför spegeln hemma sen så stegen sitter någorlunda i alla fall ;) Men nu blir det ett möte oxh sen blir det en långpromenad hem, hörs senare :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln