Vatten-76webb

Absen blir synligare, woho!

Då sitter man ihopkurad i soffan under en filt, med iskall cola brevid sej och armarna värker gött av utmattning av kvällens gympass, inga fel! ;)
Alla skulle festa o grogga idag så jag pallade inte hänga på, tråkigt att sitta nykter med ett gäng grabbar som shottar järnet och tjatar om jakt och såna grejer haha, så jag tackade nej och valde att ha lite egentid, dra till gymmet o köra på i mitt eget tempo i min egen lilla värld, sedan laddade jag med lite melanotan och solade i 20 minuter efter det, sjukt skönt! Kändes som det tog rätt bra idag. Måste börja sköta mej mer med melanotanet, glömmer lätt bort att ta det på kvällarna så det blir väldigt sällan, så ska sköta mej bättre så jag hinner bli riktigt gött brun igen.
Vill påminna er om att det är 20% rabatt under denna helgen på melanotan på https://blibrunutansol.eu Ange bara rabattkoden litegorabatt1710 så dras rabatten av :)

Innan gymmandet och allt så agerade jag lite fotograf på Toughest Wiking imorse! Jag hade ju övervägt dagen innan om jag skulle hänga med mina polare på det men vågade fan inte. Det känns som att vara med i det nu skulle vara som att be om att bli sjuk igen. Gå på diet och sedan kravla i lerbad och isvatten är nog ingen höjdare! Nej, jag tänker på hälsan nu och ska hålla mej frisk så jag kan leverera som en drottning på tävlingarna i november ;) Men nästa gång det är Toughest Wiking är jag LÄTT på, vart avundsjuk på alla som var med när jag gick runt  kollade, såg ju askul ut! Jag är ju en liten klätterapa med så detta vore ju perfekt för mej att leka ut på ;)

Angående dieten så går  jag ner i vikt som jag ska, fast jag vill såklart att det ska hända ännu mer fortare för man får ju en sån kick av att börja se mer och mer konturer, jag blir helt lyrisk över det haha! Men väger mindre nu än vad jag gjort på flera år så det är ju verkligen påväg åt rätt håll. Ska göra en kalipermätning så jag vet hur mycket fett jag har på kroppen imorgon, brukar försöka göra det en gång i veckan så man vet vad som sker, vart fettet försvinner fortast osv, alltid kul att se.
Känner själv att jag har mest fett kvar på låren, armar och nedre rygg, men på magen fösvinner det snabbast verkar det som, absen syns mer och mer tydligt, speciellt i bra ljus ;)
Tog dessa bilder precis ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln