Vatten-76webb

En liten ryggupdate ;)

Jag måste säga att jag är ett stort fan av belysningen inne på Sats Sisjön! ;) I alla fall inne på toaletterna och i omklädningsrummet, där står man gärna några minuter extra innan och efter man tränat haha. Igår så råkade det till och med bli att slita av sej kläderna inne på toan för att göra en liten ryggcheck, man måste ju uppdatera sej om det händer nått eller inte. Så därför får ni en liten rygguppdate här också, måste ju bryta av lte mot alla mag/rumpa/ben bilder jag lägger upp :D

Etiketter: rygg, dagsformen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln