Vatten-76webb

Gjort tandblekning :)

Som ni kanske redan vet så är det ju viktigt att le när man står på scenen i bikinifitness, och därför så har jag finslipat lite på mitt leende idag, jag har nämligen varit och gjort en tandblekning hos vackra Johanna Von Borstel på http://www.salongoss.se Sjukt duktig ch proffsig tjej! Jag är verkligen supernöjd med resultatet, tänderna verkliger skiner vita nu! Hela behandlingen var faktiskt väldigt skön och avkopplande, fick ligga på britsen med en varm filt över mej och lyssna på lugn musik så det var riktigt gött måste jag säga, höll nästan på att somna till en stund hehe.

Här kommer bilder på resultatet :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln