Vatten-76webb

Ögonbryn o fransar påfyllda ;)

Då har jag varit och fyllt i ögonbrynstatueringarna idag, tog en lite mörkare brun nyans denna gången för att de ska synas ännu mer. Sedan så fick jag nya långa ögonfransar också, älskar det! Det var vackra Roea på http://www.bcorner.se/som fixade allt på mej denna gången också, hon är så sjukt duktig så jag kan alltid förvänta mej bästa resultat av henne. Det är ju viktigt att man går till någon som är duktig och seriös när det gäller en sån sak som att göra kosmetiska tatueringar i ansiktet som syns jämt liksom, och jag har verkligen hittat rätt! Älskar mina nya ögonbryn asså, formen blev perfekt för mitt ansikte!
Mina tidigare försök till att måla ögonbryn har ju alltid gått sådääär haha ;)

Resultatet från idag, jag har INGET smink här, så såhär vaknar jag upp varje morgon, ögon och ögonbryn klara så det är bara att dra på foundation och eventuellt eyeliner så är det klart ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln