Vatten-76webb

Teamträffen med MM Sports

Då var det måndag igen då! :) Ska snart iväg på två intervjuer och sedan blir det träna som vanligt ikväll. Funderar på vad jag ska köra för jag har sån träningsvärk i hela kroppen efter teammötet igår med Mm Sports, vi körde ju två timmars poseringsträning och det känns idag vill jag lova! man tror ju inte att en sån sak som att stå still o posera ska ge träningsvärk men det gör det när man står o spänner hela kroppen i flera minuter.
Mötet var jättekul och lärorikt, poseringen likaså, man kommer in mer och mer i det och det var jättekul att få posera på rad med flera av MM Sports tjejerna så man vet hur det känns också. Kändes superbra allting och jag är verkligen ännu mer taggad att tävla nu! :D
Träffade min coach där också, Daniel som gör mitt kostschema :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln