Vatten-76webb

Allt om mina erfarenheter av melanotan


Eftersom frågorna haglar in om melanotan/Barbiedrogen så tänkte jag ta ännu ett inlägg fast mer ingående om mina erfarenheter av melanotan och försöka besvara alla era frågor ni har om det i ett inlägg. Missar jag några frågor så får ni mer än gärna kommentera inlägget så svarar jag där (detta handlar alltså om melanotan2, inte om melanotan1 för det har jag aldrig testat).

Jag har använt melanotan ganska länge kan man väl säga, jag började för första gången 2011, och sen dess har jag använt det till och från.  Jag har faktiskt mestadels positiva saker att skriva om melanotan. Man blir riktigt brun, överallt på kroppen, och brännan är jämn och fin och man ser verkligen ut som man har varit utomlands när man tagit ett kur.

Biverkningar.
Jag har använt melanotan från ganska många olika ställen och det ger faktiskt olika resultat och biverkningar. Nu på senare tid har jag använt melanotan från https://www.blibrunutansol.eu/. Jag rekommenderar er att gå in o kolla på den sidan där det finns mycket information om  hur man säkrast tar melanotan eftersom det finns risker med felaktig använding av preparatet. En av de vanligaste biverkningarna jag fått har varit att jag kännt mej lite illamående en stund efter jag tagit melanotanet, men detta har jag löst geom att ta det precis innan jag ska sova så jag har sovit bort illamåendet. Oftast har jag kännt av illamåendet när jag inte tagit melanotan på länge, men när man tagit det i några dagar så verkar kroppen ha vant sig och illamåendet försvinner.
En av biverkningarna som jag har fått vid i princip alla uppladdningsperioder är lite blåa läppar och att jag blir lite mörk under ögonen därför att man har så tunn hud just där. Det sker ifall man tar en för hög dos, så upplever man det så är det bara att ta en mindre dos, sen försvinner det ganska fort.

Sedan kan man få mörkare pigmentfläckar och även flera än vad man hade innan. De man redan har som är bruna, blir svarta. Jag har inte upplevt att jag har fått så mycket fler än vad jag redan har haft, men de jag har har blivit svarta eller väldigt mörka. Men saken är den att det tänker man inte alls på när man blivit brun, då smälter det in med den bruna huden så man tänker inte på det. Just att pigmentfläckarna blir svarta försvinner när man slutar med melanotanet, då går de tillbaka till sin vanliga färg.

När man börjar med melanotan för första gången så kan man bli lite rädd i början för det man börjar märka på att det fungerar är eventuellt att man får blåaktiga läppar, blir gråmörk under ögonen och att pigmentfläckarna blir svartare, men det är alltså första stadiet innan man blir brun så det är inget att oroa sej för.

Något som kan ändras på vissa personer är färg på hårväxten (!). Har man skägg som kille kan det ändras lite i färg, jag har vänner som haft ljust och rött skgg som fått mörkbrunt skägg av melanotan. Jag själv har upplevt att jag fått ljusare hår på kroppen sen jag började med melanotan, fast det kan ju vara så att man inbillar sig det med eftersom huden är mörkare. Sedan kan bröstvårtor och könen bli en aning mörkare än innan.


Dosering.

Melanotan tas ju med insulinsprutor i fettet på magen och det kan man vara lite rädd för i början. Det känns obehagligt att man ska köra in en spruta i magen liksom! Men nålen är så liten och man känner knappt alls att man ens har stuckit sej så det är ingen fara. Det kan kännas lite när man sprutar in melanotanet, svida lite, men det blir mindre ifall man sprutar in det sakta. Man ska alltid vara noga med att hålla allt rent, sprita händerna och vara noga med sprutorna så att de inte kommer emot något annat när man håller på. Byt även sida på magen eller någon centimeter mellan stickställen så att ni inte sticker på samma ställe varje gång.
Melanotanet ska försvaras i kylskåpet för bästa hållbarhet.
Melanotan finns även som nässpray, men jag kan inte uttala mej något om dess effekt eftersom jag aldrig har testat det.

Jag har gjort så att jag doserat som det är rekommenderat på https://www.blibrunutansol.eu/ alltså 0,5 mg varje dag i cirka 2-3 veckor första gången när man har sin uppladdningsfas. Därefter så tar man cirka en-två gånger i veckan för att underhålla brännan. Hur man blandar till kan ni hitta på "Hur man blandar och injicerar" på https://www.blibrunutansol.eu/ hemsida.

Till det med solning, jag rekommenderar att sola en-två gånger under uppladdningsfasen för att "kicka igång" melanotanet mer, och sen sola nån gång ibland efter uppladdningsfasen också. Men inte för ofta och för länge, man vill ju inte bli svart ;)
När man slutat ta melanotan så försvinner brunheten gradvis under tre månader ungefär.


Det sägs ju att melanotan ska göra dej brun, smal och kåt. Brun blir man absolut, men smal vet jag inte. Kan dock uppleva att jag hungerkänslorna avtar en del när man tagit det. Dessutom så blir man varmare och svettas lite mer av melanotan så jag vet inte om det kan öka färbränningen något, jag ar i alla fall inte mäkt någon stor skillnad i vikten. 

Det där med att kåtheten ska öka har jag hört olika om. Jag har samma kåthet som alltid så mitt är oförändrat, men vissa har jag hört blivit kåtare, killar kan få stånd i tid och otid men man vet ju inte ifall det är melanotanet som påverkar det eller om det är en psykisk effekt för att man vet att man tagit melanotan och att man kan bli kåt av det så man kanske inbillar sej, vad vet jag.


Det var mina erfarenheter av melanotan, hur man ska blanda melanotan och mer information kan ni läsa på https://www.blibrunutansol.eu/ det finns även videos på youtube om hur man ska göra så google är er vän. Kan vara nyttigt att läsa i olika forum och på olika sidor så man är ordentligt påläst innan man börjar.


Här har ni mej, innan melanotan och efter melanotan, rejäääl skillnad!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln