Vatten-76webb

Hårfix behövs!

Jäklar vad utväxt jag har nu asså, riktgt riktigt mörkbrunt hår börjar titta fram nu! Jag har faktiskt avvaktat ganska länge med att bleka utväxten denna gången, dels för att håret ska få vila lite, blonderingar är ju inte bästa medicinen för håret direkt. Och dels för att denna gången ska jag låta en frisör lägga händerna på mitt hår. Man vill ju ha extra snyggt och fräscht hår nu till tävlingarna i november så ska göra en liten makeover med håret på http://www.salongoss.se/ av en frisör som heter Liza där, ska bli underbart! Nytt löshår och fräscha upp mitt eget hår också. Ska bli så skönt att låta en frisör fixa med håret, har ju i princip alltid skött mitt eget hår och mixtrat med blonderingar, klippningar och allt så nu ska jag lägga håret i en proffs händer istället ;)

Jag, med min jäkla utväxt :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln