Vatten-76webb

Hårfix behövs!

Jäklar vad utväxt jag har nu asså, riktgt riktigt mörkbrunt hår börjar titta fram nu! Jag har faktiskt avvaktat ganska länge med att bleka utväxten denna gången, dels för att håret ska få vila lite, blonderingar är ju inte bästa medicinen för håret direkt. Och dels för att denna gången ska jag låta en frisör lägga händerna på mitt hår. Man vill ju ha extra snyggt och fräscht hår nu till tävlingarna i november så ska göra en liten makeover med håret på http://www.salongoss.se/ av en frisör som heter Liza där, ska bli underbart! Nytt löshår och fräscha upp mitt eget hår också. Ska bli så skönt att låta en frisör fixa med håret, har ju i princip alltid skött mitt eget hår och mixtrat med blonderingar, klippningar och allt så nu ska jag lägga håret i en proffs händer istället ;)

Jag, med min jäkla utväxt :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln