Vatten-76webb

Sugen på knäppa grejer under diet!

Då har man varit på en powerwalk precis. Fast jag utsätts för psykisk terror varje gång jag går utanför dörren här! Pågen ligger precis där jag bor typ så varje gång man går ut och är sådär hurtig innan frukosten, hungrig och jävlig, så känner man doften av nybakta bullar! Det sjuka är att innan dieten böjrade så har jag aldrig varit någon bullmänniska, men nu jävlar så fort jag känner doften så skriker magen efter nybakta bullar haha.
De flesta man pratat med som har dietat eller håller på säger ju att man blir sugen på speciella grejer på diet, typ oliver, kaviar, lakrits, avokado o massa annat, men jag har en grej jag fått någon grej för och det är färskt bröd! Jag som aldrig varit en brödmänniska, tvärtom :D När jag käkat pizza så har jag tröttnat på brödet snabbt och äter bara upp pålägget istället. Samma med baguetter, kastar bort brödet efter en stunds ätande och käkar bara innehållet istället haha. Men nu jävlar har jag blivit frälst i bröd, bröd med smör och med brieost på har blivit standard på min ätardag ;)

Tänkte bjuda på en bild på vilken form man är i just nu. Inte långt var till Decembercupen och Luciapokalen nu :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln