Vatten-76webb

Maaaaaaaat!

Om jag ska skriva vad all min hjärnverksamhet går till just nu så är det mat, mat, mat...Idag är hungern fanemej jobbig känner jag. Har just fått i mej min matlåda men är ändå hungrig så jag lätt skulle få i mej två matlådor till typ^^
Men det är bara att härda ut, inte långt kvar nu, fullt fokus! Tror jag ligger på något på 13 procent i kroppsfett nu, och vikten är på cirka 51,6 kg så nu är man inte så kaxig, känner mej liten o smal :D

I eftermiddag/kväll blir det massageutbildningen igen, fortsätta med att lära sej massera rygg och säte, ska bli kul! Skönt att både få och ge massage faktiskt, fast det var MYCKET jobbigare att massera än vad man kan tro, kändes sjukt mycket i handlederna och fingrarna, men det är ju en vanesak, det släpper nog snart ;)

Nej nu ska jag vila lite, helt slut efter gympasset och cardion känner jag, helt tom i skallen!
Ha en fin dag allihop!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln