Vatten-76webb

Cykeltur :)

Då sitter man o trampar på cykeln hemma och kollar på Paradise Hotel samtidigt ;) Det är faktiskt riktigt smart att ha något att kolla på samtidigt som man cyklar, då glömmer man bort att man faktiskt cyklar och hur tråkigt det är. Bara att dra i sej två Ripped Caps på morgonen så man får upp energin, och sedan sätta sej på cykeln i en timme, då vaknar man till bra också.
I eftermiddag blir det massageutbildningen igen, dags för att lära sig massera framsida ben och kanske fötter idag också, ska bli kul! Vi körde ju rumpa, hamstrings och vader igår, var kul också fast kändes lite udda att massera någon annans rumpa haha, men man har ju spänningar där med så massagen där kändes verkligen effektiv!
Nej nu blir det cykla vidare, hörs säkert sen! Ha en fin fredag allihop :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln