Vatten-76webb

Massageutbildningen och posering :)

Tycker ni jag har varit lite kort o tyst på sistone? ;) Det ska det bli ändrig på nu :D Har blivit mycket småb bloggningar från mobilen på sistone eftersom det har varit mycket fokus på träningen och sedan på massageutbildningen. Tro det eller ej, massera folk tar på krafterna, men gud va kul det har varit att lära sej! Har bara bra saker att säga om utbildningen, grym lärare på DS massageskola som jag går på och alla andra som utbildar sej är för härliga allihop!
Nu är det bara att öva hemma denna veckan och sedan är det dags för prov, både praktisk och teori och sedan är utbildningen klar! Så är det någon som känner sej manad att få massage till en billig peng eller i utbyte mot något roligt så hör av er, vill ha folk att öva på! :)


Här är jag idag, fick en helkroppsmassage på två timmar, lyxliv haha! Inga fel att man får öva på varann ;)Vill tipsa er andra om att passa på att ta utbildningen nu när den är så sjukt billig! Man får lära sej massera hela kroppen, kan jobba som det och allt klart med denna grymma utbildningen :)Direkt efter utbildningen slutade så var det dags för teamträff med poseringsträning på SATS Sisjön. Så kul att träffa alla igen och se vilken grym form alla är i! Känns så otroligt kul med gemenskapen och viljan att hjälpa varandra så mycket i teamet!
Gabriella var lika bra som vanligt på att lära ut posering, så nu sitter den nästan som jag vill, kommer bli en del övning hemma nu framför spegeln också för att det ska sitta ordentligt. Sedan så blir det fix med allt runtomkring i veckan, blinga bikinin, skaffa smycken, fixa håret hos http://www.salongoss.se/ (där jag gjorde min tandblekning hos Johanna) hos den grymma frisören Liza, och även fixa ögonfransar och annat hos Roea på http://www.bcorner.se/ och sedan så ska jag sköta mej o ta mitt melanotan mer kontunerligt nu sista veckorna innan tävlingarna så jag har en bra grundfärg, så blir en beställning på https://blibrunutansol.eu/ också imorgon :) Sedan så är väl att i stort sett klart!

Lite bilder från poseringsträningen idag så ni får se dagsformen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln