Vatten-76webb

Mitt "lilla" beroende ;)

Jag? Cola beroende? Naaaaeee haha! ;) Detta är mitt sätt att klara denna dieten utan problem, cola är och förblir min grej som jag känner sug efter. När folk har godis, bakelser eller andra sötsaker som svaghet så är mitt utan tvekan Coca Cola, och till min stora glädje så får jag ju dricka Cola Zero under dieten! Annars hade detta varit ett rent helvete hehe :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln