Vatten-76webb

Mitt "lilla" beroende ;)

Jag? Cola beroende? Naaaaeee haha! ;) Detta är mitt sätt att klara denna dieten utan problem, cola är och förblir min grej som jag känner sug efter. När folk har godis, bakelser eller andra sötsaker som svaghet så är mitt utan tvekan Coca Cola, och till min stora glädje så får jag ju dricka Cola Zero under dieten! Annars hade detta varit ett rent helvete hehe :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln